Yhteystiedot


Supersteel Oy

Osoite
Vanhantalontie 3
39700 Parkano
SUOMI

Puhelin
020 184 7400

Sähköposti
sales(a)supersteel.fi
etunimi.sukunimi(a)supersteel.fi

Laskutustiedot

Laskutusosoite

Sijainti

Yhteydenotto

    Roskapostin suodatin

    captcha

    takaisin ylös

    Vanhantalontie 3
    39700 Parkano
    SUOMI

    Katso rekisteriseloste

    Rekisteriseloste

    ASIAKASREKISTERISELOSTE
    
    EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukainen rekisteriseloste
    
    1.Rekisterinpitäjä
    Supersteel Oy
    Y-tunnus: 2644208-5 
    Vanhantalontie 3 
    39700 PARKANO
    Puh: 020 184 7400
    
    2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 
    Janne Holma 
    Vanhantalontie 3 
    39700 PARKANO
    janne.holma@supersteel.fi
    
    3. Rekisterin nimi 
    Supersteel Oy:n asiakasrekisteri
    
    4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 
    Rekisterin tarkoituksena on rekisterinpitäjän ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitaminen, sekä markkinointi ja viestintä. Rekisterin hallinta ja tietojen käsittely voidaan ulkoistaa rekisterinpitäjän yhteistyökumppanille, joka on sitoutunut noudattamaan tätä rekisteriselostetta.
    
    5. Rekisterin tietosisältö 
    Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja asiakkaasta: 
    – Nimi 
    – Puhelinnumero 
    – Osoite 
    – Sähköpostiosoite 
    – Organisaation nimi ja y-tunnus
    
    6. Sääntöjen mukaiset tietolähteet 
    Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän yritysrekistereistä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja muista julkisista sekä maksuttomista että maksullisista lähteistä.
    
    7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset 
    Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille lukuun ottamatta kohdassa 4 mainittua rekisterinpitäjän yhteistyökumppania, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.
    
    8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle 
    Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
    
    9. Rekisterin suojauksen periaatteet 
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.
    
    
    
    TOIMITTAJAREKISTERISELOSTE
    
    EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukainen rekisteriseloste
    
    1. Rekisterinpitäjä 
    Supersteel Oy 
    Y-tunnus: 2644208-5 
    Vanhantalontie 3 
    39700 PARKANO 
    Puh: 020 184 7400
    
    2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 
    Janne Holma 
    Vanhantalontie 3 
    39700 PARKANO 
    janne.holma@supersteel.fi
    
    3. Rekisterin nimi 
    Supersteel Oy:n toimittajarekisteri
    
    4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 
    Rekisterin tarkoituksena on rekisterinpitäjän ja toimittajan välisen asiakassuhteen hoitaminen sekä viestintä. Rekisterin hallinta ja tietojen käsittely voidaan ulkoistaa rekisterinpitäjän yhteistyökumppanille, joka on sitoutunut noudattamaan tätä rekisteriselostetta.
    
    5. Rekisterin tietosisältö 
    Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja toimittajasta: 
    – Nimi 
    – Puhelinnumero 
    – Osoite 
    – Sähköpostiosoite 
    – Organisaation nimi ja y-tunnus
    
    6. Sääntöjen mukaiset tietolähteet 
    Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän yritysrekistereistä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja muista julkisista sekä maksuttomista että maksullisista lähteistä.
    
    7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset 
    Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille lukuun ottamatta kohdassa 4 mainittua rekisterinpitäjän yhteistyökumppania, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.
    
    8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle 
    Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
    
    9. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.
    
    
    
    MARKKINOINTI- JA ANALYTIIKKAREKISTERI
    
    Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste
    1. Rekisterinpitäjä
    Supersteel Oy
    Y-tunnus: 2644208-5
    Vanhantalontie 3
    39700 PARKANO
    Puh: 020 184 7400
    2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
    Janne Holma
    Vanhantalontie 3
    39700 PARKANO
    janne.holma@supersteel.fi
    3. Rekisterin nimi
    Supersteel Oy:n markkinointi- ja analytiikkarekisteri
    
    4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Rekisterin tarkoituksena on rekisterinpitäjän ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitaminen, sekä markkinointi ja viestintä. Rekisterin hallinta ja tietojen käsittely voidaan ulkoistaa rekisterinpitäjän yhteistyökumppanille, joka on sitoutunut noudattamaan tätä rekisteriselostetta.
    5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri saattaa sisältää seuraavia tietoja asiakkaasta:
    – Nimi
    – Puhelinnumero
    – Osoite
    – Sähköpostiosoite
    – Organisaation nimi ja y-tunnus
    – Yhteysloki
    6. Sääntöjen mukaiset tietolähteet
    Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä sekä sivuston kävijäseurantatyökalusta, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja muista julkisista sekä maksuttomista että maksullisista lähteistä.
    
    7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille lukuun ottamatta kohdassa 4 mainittua rekisterinpitäjän yhteistyökumppania, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.
    
    8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
    Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
    
    9. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.
    
    10. Evästeet
    Rekisterinpitäjän sivuilla saatetaan käyttää evästeitä käyttökokemuksen kehittämiseksi. Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Se sisältää tietoja ja sitä käytetään mm. markkinointiin ja sivuston kehittämiseen. Evästeiden avulla kerätään tietoa sivujen käytöstä. Käyttäjän henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Käyttäjä voi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Rekisterinpitäjän ei takaa, että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen.
    
    
    
    
    						Sulje [x]